Itt vagy: Főoldal » Bluetooth hangszórók » Vezeték nélküli telefontöltő, egyedi 3az1-ben

Vezeték nélküli telefontöltő, egyedi 3az1-ben

Vezeték nélküli telefontöltő, egyedi 3az1-ben – Érdekes párosítás az okosreklámajándékok között is. 
3 hasznos és praktikus funkció
  1. Vezeték nélküli telefontöltő
  2. Bluetooth hangszóró
  3. Asztali telefonállvány

Két vezeték nélküli érzékelőt építettünk a termékbe, így a telefont álló és fekvő állapotban is tudja tölteni. Töltés közben is akár lejátszhatod kedvenc számaid. A telefon és a hangszóró között bluetooth kapcsolat létesíthető, így válik lehetségessé a zenelejátszás.

Minimum rendelési mennyiség 50 db.

Következő telefonokkal kompatibilis: iPhone X / 8 / 8Plus, Samsung Galaxy S9 / S8 / S8Plus / S7 Edge / S7 / S6 Edge Plus / S6 Edge / S6 / Note 8 / Note 5 / Nexus7/5/4, Nokia Lumia 1520, LG G2/G3/G4.

Vezeték nélküli telefontöltő, 3az1ben4

Vezeték nélküli telefontöltő, 3az1ben4

 

 

Mi is a vezeték nélküli töltés:

Egyre több Androidos készülék használja manapság a Qi töltést, és bár a technológia egyáltalán nem új, sokan csak most találkoznak vele. Elektromos borotvák és fogkefék már évekkel ezelőtt is hasonló megoldásokkal töltötték a saját akkumulátorukat. A különbség csupán annyi, hogy mára odáig fejlődött a technológia, hogy ezt okostelefonokban is tudjuk effektíven alkalmazni.

A név egy kicsit megtévesztő, hiszen vezetékre azért nyilvánvalóan szükség van, csak most nem a telefonhoz, hanem a töltőállomáshoz csatlakoztatjuk azt, így a készüléket nem kell összedugnunk semmivel. Hogy a töltőállomás szerepét mi tölti be, az már teljesen lényegtelen, bármilyen formában és méretben találkozhatunk vele, legyen az egy műszerfal vagy akár egy IKEA-s lámpa.  Csak meg kell találunk a megfelelő pontot. Ez a töltési módszer közel sem tartozik a leggyorsabbak közé, az egyszerű használat azonban kiemeli a többi lehetőség közül, hiszen míg a töltőre valószínűleg gyakran elfelejtjük feldugni a telefont, vagy csak nincs kedvünk ezzel foglalkozni, addig egy, az asztalunkon lévő töltőállomáson tartani a telefont egyáltalán nem megerőltető.

Vezeték nélküli telefontöltő, 3az1ben2

Vezeték nélküli telefontöltő, 3az1ben2

Listaár: 9980 Ft / darab + Áfa[Maximális fájlméret: 10MB]