Itt vagy: Főoldal » Okostelefon kiegészítők » Mini 10.000 mAh PowerBank, vésztöltő

Mini 10.000 mAh PowerBank, vésztöltő

Egyedi 10000 mAh power bank – egyedi választás, kicsi, mégis praktikus power bank. Nem nagyobb egy bankkártyánál, mégis 10.000 mAh energia fér bele. Ez elég lehet ahhoz, hogy 4szer feltöltsd iPhone6-os okostelefonod.

Választható színek: fekete / fehér

Logózás: teljes felületen UV kép minőségben

Minimum rendelhető mennyiség 50 db.

10000 mAh powerbank opciók

10000 mAh powerbank opciók

Az egyedi power bank kitűnő reklámajándék választás, hiszen minden ügyfélnek van okostelefonja és minden ügyfél került már olyan kellemetlen helyzetbe, hogy cserben hagyta telefonja és lemerült. Ha nincs a közelben elektromos dugalj, kiránduláskor, városnézéskor, repülőút alatt. Egyszerűen sokat fényképezel, vagy játszol a telefonon, esetleg zenét hallgatsz hazafelé úton a buszon, előfordul, hogy telefonod töltöttségi szintje hirtelen lecsökken.

Ekkor hálával gondolsz megmentődre egy egyedi power bankra, hiszen kihúzott a bajból és tovább élvezheted a technika nyújtotta kényelmet. Saját felirattal, egyedi céglogóval, reklámajándékként optimális választás lehet.

Power bank, más néven vésztöltő. Telefontöltőről, illetve a mellé adott töltőkábellel elektromos hálózatról előre feltölthető, majd telefonunkhoz csatlakoztatva vész esetén, meghosszabbítja annak működési idejét.

Listaár: 7889 Ft / darab + Áfa[Maximális fájlméret: 10MB]