Itt vagy: Főoldal » Laptop/Tablet kiegészítők » Egyedi fülhallgató

Egyedi fülhallgató

Egyedi fülhallgató gumis PVC anyagból

Reklámajándék leírása:Egyedi fülhallgató, saját branddel
Logózható: az egész felületen akár
Választható színek: saját brand alapján

 

Reklámajándék minimum rendelési mennyisége: 500 darab

Dizájnos csomagolás

Egyedi fülhallgató

Egyedi fülhallgató

Ha Te is utazol tömegközlekedéssel biztos feltűnt már, hogy a fülhallgató kötelező kiegészítő a fiatalabb korosztálynál.

Logózott reklámajándékként ezért remek választás lehet, hiszen nem csak gazdája használja rendszeresen, hanem rengeteg más ember is látja azt. Míg a céges ajándékok zöme a delikvensek táskájában lapul vagy éppen az irodában várja, hogy gazdája használatba vegye, addig a Te logózótt reklámajándékodra a reggeli csúcsban is felfigyelnek.

Ha olyan céges ajándékot szeretnél, ami az érte fizetett összeg ellenében a lehető legnagyobb nyilvánosságot biztosítja számodra, ne keress tovább – az egyedi fülhallgató a jó választás. Ez az egyedi ajándék teljes felületen logózható, a színegyezést Pantone kód meghatározásával biztosíthatod, így teljes mértékben illeszkedik céged márkájához. Az összképet az egyedi fülhallgatóhoz opcionálisan választható dizájnos csomagolás teszi teljessé, így tényleg egyedi ajándékot adhatsz át ügyfeleidnek.

A soft PVC alapanyagú fülhallgató telefonokhoz, tabletekhez, MP3/MP4 készülékekhez egyaránt csatlakoztatható, kiváló hangminősége garantálja a tartós használatot.

Listaár: 1550 Ft / darab + Áfa[Maximális fájlméret: 10MB]