Itt vagy: Főoldal » okos reklámajándék » Hogyan használd egyedi pendrive-od?

Hogyan használd egyedi pendrive-od?

A pendrive-ok a fülhallgatókhoz hasonlóan hihetetlenül népszerű reklámajándékok a kereskedelmi kiállításokon és más eseményeken. 

Egyedi logózott pendrive-oknál mondhatnánk szappanoz, öblíts, ismétel, nem akarunk senkit összezavarni, hogy azt gondolja be kell samponozni a pendrive-ot. Annyit értünk ez alatt, hogy a power bankokhoz és autós adapterekhez hasonlóan szappanos vízbe mártott nedves ruhával.

Ha a pendrive-od vizes lesz, mondjuk mert a zsebedben felejtetted mosáskor ne izgulj. Nincs rá garancia, hogy működni fog, de hagyj neki néhány napot hogy rendesen kiszáradjon és utána csatlakoztasd a számítógéphez. Legalább igazán tiszta lett, nem igaz?

 

Pendrive Tárolása:

Csakúgy mint más elektronikai berendezést a pendrive-ot is közepes hőmérsékleten és alacsony páratartalom mellett kell tárolni, Ezek alapvetően ici-pici számítógép tároló központok, tehát ennek megfelelően bánj velük.

Ezen kívül tudjuk, hogy sokan a kulcstartóra teszik a pendrive-ot. Ez nagyszerű módja, hogy mindig nálad legyen szükség esetén, de ügyelj rá hogy levedd a kulcskarikáról mielőtt használnád. Egyébként a kulcsok súlya miatt azt kockáztatod, hogy a pendrive fém USB csatlakozója kicsúszik a gépből és megsérül.

 

Eltávolítás a számítógépből:

egyedi pendrive

egyedi pendrive

Már sok IT-s szakembert hallhattál erről beszélni, most mi is elmondjuk. Ne csak egyszerűen kihúzd a pendrive-ot, amikor úgy gondolod végeztél. Ha Windows rendszert használsz nézd meg a képernyőn a tálca jobb oldalán lévő ikonokat.

Keresgélj közöttük amig meg nem találod azt ami úgy néz ki mint egy pendrive és az egérrel fölé állva a “Hardver biztonságos eltávolítása” üzenet jelenik meg. Kattints rá és várd meg amíg egy előugró ablak azt nem  mondja, hogy a pendrive biztonságosan eltávolítható.

 

A felmérések szerint az emberek 45%-a legalább naponta egyszer használja a reklámajándékot, amit kapott. Figyelembe véve, hogy az emberek milyen gyakran használják számítógépüket és mobiltelefonjukat, a számítástechnikával kapcsoaltos reklámajándékok biztosan kiveszik a részüket ebből a 45%-ból és ez az elkövetkező években sem fog változni. Egy kis gondoskodással technikai eszközeid azok a céges ajándékok lehetnek, amiket ügyfeleid nap mint nap használnak.