Itt vagy: Főoldal » okos reklámajándék » Hogy tárold power bankod?

Hogy tárold power bankod?

Ha van olyan kategóriája a reklámajándékoknak, ami sokat fejlődött az elmúlt években, az minden bizonnyal  a technikai eszközök és kiegészítők kategóriája.

Manapság az olyan eszközök, mint a pendrive és más irodai és asztali eszközök a legnépszerűbb céges ajándéknak számítanak az egész világon. Mi magunk is láttuk már, ahogy néhány számítástechnikai kiegészítő népszerűsége szinte az egekbe szökött. Ahogy az emberek mindinkább hozzászoknak a tabletek, okostelefonok és a jó öreg asztali számítógépek mindennapos használatához (bár még mindig vannak, akik elutasítják őket), biztos lehetsz benne, hogy a számítástechnikai reklámajándékok népszerűsége csak emelkedni fog.

De mit is mondj ügyfeleidnek, hogy tárolja a Tőled kapott egyedi power bankot. Nyilvánvaló, hogy ezt a terméket hosszú ideig fogja majd használni és gondolni cégedre. Olyan sokaknak van mobiltelefonja, hogy nem foghatsz mellé, ha olyan céges ajándékot adsz, ami segít feltölteni ezeket az eszközöket. Az akkumulátortöltőkről való megfelelő gondoskodás csak még jobb reklámajándékká teszi őket!

Hogy tárold power bankod:

Telefonos akkumulátor, vésztöltő

Power bank

Minden elektronikai alkatrészt tartalmazó eszköznél jobb, ha se nem túl magas, se nem túl alacsony a tárolási hőmérséklet. Mindkét szélsőséges hideg és extrém meleg gyengítheti, megtörheti az olyan alkatrészeket vagy csatlakozásokat, amelyek egymáshoz vannak forrasztva, és a forró levegőnek nagyobb a páratartalma. Azt pedig már tudjuk, hogy a víz és elektromosság nem  túl jó kombináció. Így alapvetően nem a legjobb ötlet egy forró esős napon az autóban hagyni a töltődet.

A power bankok, amelyek más készülékek újratöltéséhez tárolják az energiát egy másik szempont miatt is fontosak: akkumulátorokat tartalmaznak. Az akkumulátorokat nem szabad nagy melegnek kitenni, mert az kapacitás vesztéshez, vagy ami még rosszabb szivárgáshoz vezethet. Ez nem azt jelenti, hogy tedd a hűtőbe a power bankot, bármilyen hűvös, száraz hely megteszi.

Ezen felül, ha a power bankod lítium-ion akkumulátort használ, az akkumulátor gyártók azt javasolják, hogy 40%-os feltöltöttséggel tárold, mert így kevésbé fog lemerülni, mintha 100%-ig feltöltve tárolnád. Hogyan tudhatod meg milyen akkumulátort használ a power bankod?  Ellenőrizd a mellékelt használati útmutatót vagy kérdezd meg a ügyfélszolgálatunkat.

Hogy tisztítsd power bankod:

Mint a fülhallgató külső része, a power bankok és autós adapterek külső felülete is jól tisztítható nedves ruhával. De a világ minden kincséért se merítsd víz alá a töltődet!