Itt vagy: Főoldal » okos reklámajándék » Finder Bluetooth kereső működése

Finder Bluetooth kereső működése

Ugye Neked is eleged van abból, hogy a kulcscsomód pont akkor nem találod, amikor legjobban sietnél otthonról? Vagy a parkolóban hagytad autód és egyszerűen elveszett? Kíméld meg magad és ügyfeleid a felesleges időtöltéstől, hiszen megvan a megoldás.

A Bluetooth kulcskereső egy nagyon hasznos reklámajándék, hiszen biztos lehetsz benne, hogy céges ajándékod ügyfeleid rögtön kulcstartójukra szerelik és mindig szem előtt lesz.

A bluetoothos kulcskereső nevéből már biztosan kikövetkeztetted, hogy ezt az egyedi ajándékot eredetileg az elveszett kulcscsomók megtalálásának hivatott megkönnyíteni. Emellett természetesen sok más, a bluetooth-os kulcskereső gazdája számára fontos tárgy esetében is gondoskodik arról, hogy mindig megbízható közelségben maradjanak az értékek.

 

Íme néhány tipp, ahol a céges ajándékként adott kulcskereső szintén jó szolgálatot tehet:

 

 

  1. Előfordult már veled, hogy a bevásárló központból kilépve hirtelen nem emlékeztél rá pontosan hol is hagytad az autódat? A bluetoothos kulcs keresővel rögzítheted autód parkolási pozícióját telefonod GPS-térképén mielőtt ott hagynád a járművet, így könnyedén visszatalálsz majd hozzá.
    Bluetooth kulcskereső

    Bluetooth kulcskereső

  2. A buszon, vonaton felejtett bőrönd okozta kellemetlenségtől kímélhet meg ez a praktikus logózott reklámajándék. Ha Bluetoothos kulcskeresődet a bőröndhöz illeszted, telefonod azonnal jelez, ha hatótávolságon kívül kerülne a csomag.
  3. Ez a funkció a pénztárcába tett bluetoothos kulcskereső esetén is praktikus, amely így nem csak saját feledékenységünk, de a zsebtolvajok ellen is védelmet nyújt.

 

Távirányító funkciójának köszönhetően a bleutooth kulcskereső selfie önkioldóként is használható telefonunk kamerájának irányításával képeket és videókat készíthetünk a segítségével.

Szükség esetén megjegyzi, hol parkolunk az autóval és elvezet hozzá – nagyvárosokban, nagyobb parkolóházakban optimális választás lehet.

Bluetooth kulcskereső használata:

Rendszer követelmény: Android 4.3 és IOS 7 és a feletti rendszerekkel

A bluetooth kulcskereső használatához egy ingyenes applikációra lesz szükséged, amit az AppStore-ból és Play áruházból is letölthetsz

Üzembe helyezéshez a Bluetooth kulcskeresőt akaszd a kulcscsomódra, majd végezd el a két készülék összepárosítását telefonodon keresztül, így bármikor megcsipogtathatod a készüléket.

Ezután 25 méteres körzeten belül tudjuk csipogtatni a bluetoothos kulcskeresőt.

Másik funkcióval elérheted, hogy a tőled 25 méternél távolabb kerülő eszköz automatikusan riasztja telefonodat.

Egyedi reklámajándékodat fekete, fehér, zöld, pink, piros színekben választhatod és szitázott logóval teheted igazán egyedivé.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.