Itt vagy: Főoldal » okos reklámajándék » Egyedi céglogós vésztöltő –  segít a bajban

Egyedi céglogós vésztöltő –  segít a bajban

Az egyedi power bank, avagy külső akkumulátor igazán remek választás lehet logózott reklámajándékként, hiszen a lemerült mobil telefonok, tabletek és egyéb mobil eszközök feltöltésére szolgáló power bank hordozható energiával látja el nélkülözhetetlen mobil eszközeinket.

 

Miért is válassz épp egyedi power bank-et egyedi céges ajándéknak?

 

Gongolj bele: ügyfeled egész nap házon kívül volt és most egy fontos telefon hívást kellene lebonyolítania, de lemerült a készüléke. Épp a legrosszabbkor ahogyan ez lenni szokott. Idegesen túr a táskájába és mit talál? Vagy fél tucat toll és jegyzetfüzet – a megszokott logózott reklámajándékok. Majd hirtelen kezébe akad a Tőled kapott céges ajándék, egy egyedi logózott power bank. A nap megmentve – és hála logózott reklámajándékodnak ügyfeled biztosan hálás szívvel emlékszik majd Rád.

Klipszes power bank

Klipszes power bank

A fenti leírás bizonyára Téged is meggyőzött, hogy céges ajándékként egy power bank-kel tedd felejthetetlenné céged.

 

Íme a 3 legfontosabb szempont, amit érdemes követned a power bank kiválasztásánál:

  1. Kapacitás: a power bank kapacitása meg kell, hogy haladja a feltölteni kívánt akkumulátor kapacitását, de még jobb, ha annak többszöröse. Ha például az eszközünk akkumulátora 1500 mAh kapacitású, nem árt legalább 3000 mAh vagy inkább 5000 mAh kapacitású hordozható akkumulátort választani hozzá.
  2. Feszültség: figyeljünk oda, hogy a töltésre használt vésztöltő kimeneti feszültsége ne legyen alacsonyabb, mint a töltött eszközé, különben töltés helyett egyszerűen lemerítjük az akkumulátort.
  3. Kimenetek száma: nem pusztán kényelmi szempont egy power bank kimenő USB portjainak száma, hiszen egy két porttal rendelkező típus azon kívül, hogy egyszerre két telefont tud tölteni, általában nagyobb eszközök töltésére is alkalmas.

Külső megjelenés: Oldalunkon különféle formájú és anyagú loghózható power bank-ek közül választhatsz, így tényleg egyedi ajándékot adhatsz át ügyfelednek.

Íme pár példa, egyed készülékek, okostelefonok, tabletek, milyen kapacitással bírnak. A milliamperóra vagy mAh az aksi kapacitását jelöli, hogy hány milliampert tud leadni egy óra alatt.

mAh kapacitások, melyik telefon, milyen kapacitással bír

mAh kapacitások, melyik telefon, milyen kapacitással bír