Itt vagy: Főoldal » okos reklámajándék » Logózott fülhallgató, hogy mindenki lásson

Logózott fülhallgató, hogy mindenki lásson

Elsőre lehet, hogy kicsit furcsa ötletnek tűnik egyedi logózott fülhallgató, céglogóval ellátva, de gondolj csak bele jobban…

Ha Te is utazol tömegközlekedéssel biztos feltűnt már, hogy a fülhallgató kötelező kiegészítő a fiatalabb korosztálynál, hiszen a legtöbbünk zenét hallgat utazás közben, az utcán sétálva, de még ha egymással találkozunk is gyakran megesik, hogy csak az egyik fülünkből kerül ki a “dugó”.

Logózott reklámajándékként ezért remek választás lehet az egyedi fülhallgató, hiszen nem csak gazdája használja rendszeresen, hanem rengeteg más ember is látja azt. Míg a céges ajándékok zöme a delikvensek táskájában lapul vagy éppen az irodában várja, hogy gazdája használatba vegye, addig a Te logózott reklámajándékodra a reggeli csúcsban is felfigyelnek, hiszen egyedi megjelenésű, kirí a tömegből külsejével.

Ha olyan céges ajándékot szeretnél, ami az érte fizetett összeg ellenében a lehető legnagyobb nyilvánosságot biztosítja számodra, ne keress tovább. A logózott fülhallgató a jó választás. Ez az egyedi ajándék teljes felületen logózható, a színegyezést Panthone kód meghatározásával biztosíthatod.  Az egyedi fülhallgató így teljes mértékben illeszkedik céged márkájához. Az összképet az egyedi fülhallgatóhoz opcionálisan választható dízájnos csomagolás teszi teljessé, így tényleg egyedi ajándékot adhatsz át ügyfeleidnek.

egyedi logózott fülhallgató

Egyedi logózott fülhallgató

A soft PVC alapanyagú egyedi fülhallgató telefonokhoz, tabletekhez, MP3/MP4 készülékekhez egyaránt csatlakoztatható. Az egyedi fülhallgató kiváló hangminősége garantálja a tartós használatot.

Gyártási ideje, mivel egy teljesen személyre szabott termékről van szó eltarthat körülbelül 3 hétig. A tervezés szakaszában elkérjük céglogódat, céged arculati útmutatóját, mely alapján látványtervet készítünk a majd elkészülő termékről. Természetesen a látványterv a lehető legjobban illeszkedik cégimázsodhoz, illetve addig változtatunk rajta, amíg tökéletes nem lesz. Miután a látványterv jóváhagyásra került, készítjük el az előgyártási mintát, melyet képen, vagy eredetiben is megcsodálhatsz, jóváhagyásra kerül. A végleges jóváhagyás után következik a teljes mennyiség gyártása és szállítása. A kiszállításra ne legyen gondod, mi intézzük, egész Magyarország területén ingyenesen.

Kérd ajánlatot saját céges logózott fülhallgatódra IDE kattintva.