Itt vagy: Főoldal » okos reklámajándék » VR szemüveg – őrületesen egyedülálló

VR szemüveg – őrületesen egyedülálló

Mi is pontosan az egyedi VR szemüveg és miért is lenne rá égető szüksége ügyfeleidnek?

egyedi VR szemüveg

egyedi VR szemüveg

A VR(~Virtual Reality), azaz virtuális valóság szemüveg külön bejáratú, egy személyes 3D mozi élménnyel ajándékozza meg viselőjét. Így ez nem csak egy újabb unalmas logózott reklámajándék a sorban, hanem egy olyan egyedi ajándék, amire mindenki felkapja a fejét.

A Virtual Desktop segítségével a képernyő körül 360 fokban mindig olyan környezet lehet a monitor körül, amilyet csak szeretnénk, tehát a világűrben vagy egy tengerparton is dolgozhatunk. Ha pedig elindítunk egy filmet, akkor olyan hangulatot teremthetünk, mintha moziban lennénk.

A virtuális és a kiterjesztett valóság lesz a következő nagy trend

Mindkét technológia a befuthat és meghatározó lehet a következő években. Másfél évtizeden belül az okostelefonok helyett már a két világot kombináló eszközök jöhetnek.

Ez a céges ajándék tehát belépő a virtuális világba. Az egyedi VR szemüveg speciálisan kiképzett lencsékkel (passzív 3D technológia) éri el a 3D hatást. Bármerre fordítod a fejed a képernyő is követi a mozgást ezáltal hihetetlen élményt garantál használójának. Fő alkalmazási területe a játékok és a mozi nézés. Játssz virtuális valóság játékokon, nézz YouTube videókat, filmeket és közben zárd ki a külvilágot, mindezt logózott VR szemüveged segítségével! Irányítsd a játékot akár a fejed mozgatásával.

A VR szemüveg használatához nem kell mást tenned, mint rögzítened mobiltelefonodat a virtuális szemüveg tartójába. A tartó állítható méretű, így a 4”-6” méretű okos telefonokig mindegyik típus passzol bele. A VR szemüveg bármilyen telefon készülékkel használható, legyen az Android vagy IOS rendszerű. A gumis fejpánt kényelmes és praktikus használatot biztosít viselőjének. A szemüveg használatához egy ingyenes applikációt tudsz letölteni telefonodra a PlayStore-ból.

Az egyedi  VR szemüveg még ennél is többet tud nyújtani, hiszen a mellé adott kis távirányító, a VR szemüveg rendeltetésszerű használatának biztosításán túl szelfi önkioldóként is használható.

Ha túllépnél már a logózott toll / bögre kliséken és azt akarod, hogy ügyfeleid igazán megbecsüljék és büszkén mutogassák a Tőled kapott céges ajándékot az egyedi VR szemüveg igazán jó választás lehet.