Itt vagy: Főoldal » okos reklámajándék » Egyedi selfie bot vagy szelfibot a slágerajándék

Egyedi selfie bot vagy szelfibot a slágerajándék

Egyedi selfie bot, mint reklámajándéknak?

egyedi selfie bot

egyedi selfie bot

A szelfibot népszerűsége a szelfizés terjedésével együtt rohamosan nő, újabb nagyszerű egyedi reklámajándék ötletet szolgáltatva ezáltal.

Már 1925 körül is használtak különböző egyedi selfie botokat az önportrék készítéséhez, amelyekkel a kioldót működtették. A szelfibot népszerűvé válása mégis váratott magára és csak a digitális fényképezők és okos telefonok kirobbantotta szelfiőrület következtében vált széles körben ismerté. A szakemberek még a kétezres évek közepén is úgy vélekedtek, hogy a szelfibotot senki nem használná nyilvánosan, mert túl kínosnak éreznék. A kezdeti megítélés megváltoztatásában bizonyára az extrémsportolók is sokat segítettek, akik mutatványaik rögzítésére használták a kütyüt.

A Time magazin 2014-ben a szelfibotot a 25 legjobb innováció közé választotta, ami igazán jelentős fordulatot jelentett az egyedi selfie történetében ha figyelembe vesszük, hogy 20 évvel korábban még a használhatatlan japán találmányokat összefoglaló könyvben is előkelő helyen szerepelt.

Mire figyeljünk oda, ha szelfibotunkból igazi egyedi reklámajándékot szeretnénk varázsolni?

Az árlista alján található olcsóbb szelfibotokon nincs nyomógomb, tehát csak önkioldóval működtethetők. A modernebb egyedi selfie botok esetében már Bluetooth-kapcsolat segíti a fotózást.


Az egyedi selfie bot tartórészének kialakításában is van eltérés az egyes modellek között. Valamelyikre csak szemből lehet ráerősíteni a telefont, ami az elülső kamera rosszabb felbontása miatt az elkészült képek élvezhetőségét is korlátozza. Nagy színválasztékban elérhetőek raktárról saját céglogóddal, hogy még jobban kifejezd céged mondandóját és imázsát.